©IRCul Românesc

Circul Romanesc

E unul dinăla bine pregătit, Cirque du Soleil e minciună pe lângă al nostru.

În ©IRCul Românesc totul e interactiv și nelimitat din toate punctele de vedere, se poate întâmpla orice, oricând, oricui și oricum.

Elementul cheie suntem noi toți, indiferent de rasă, naționalitate, sex, gen, apartenență de ceva anume.
Cel mai tare e că e interactiv. În plus, în funcție de noroc, oricând poti să schimbi rolurile.


©IRCul Românesc se desfășoară pe teritoriul întregii țări, cu spectacole de tot genul: spontane sau intens mediatizate, mari, mici, cu public intens, cu grupuri restrânse, oricum vă puteți imagina.

 

Până și invitația la ©IRCul Românesc cel gratis și liber la vizionare este, de fapt, un contract cu clauze ascunse care-ți amanetează viața impus sub o formă sau alta și fără prea mari șanse de refuz.


Avem cel mai mare circ cu dresori. Avem dresaj cu câini, hiene, vulpi, șacali, șerpi, orice vă trece prin cap.
Toate orătăniile sunt specializate în ceva.
Avem câinii care ne jupoaie, vulpile care ne fură, șerpii care ne spionează și ne păcălesc, urșii care ne sperie, etc.

Câinii ăștia nu sunt toți (chiar) răi, unii îți pot fi prieteni, însă când stăpânul își asmute animalul, te mușcă și te fugărește de nu-ți mai vine să comentezi.

Vulpe poți fi chiar tu în circumstanțele potrivite. E musai, e interactiv și trebuie să te descurci.


Sunt și faze la care râzi cu lacrimi amare, de exemplu:


Un grup #rezist-ent pe ploaie și ninsoare face dansul curcii la împerechere în semn de protest  în speranța unui ©URcubeu imens deasupra capului să îl vânture cu miros de libertate sub lumina palidă a unui apus iminent.
Partea tragică e că protestează (doar) la câinii de Teleorman că-l jupoaie, nu și la ciobăneștii de Sibiu, nici la buldogii de la©ASierie, nici la terrierii de la @DMINistrație, nici la javrele de la protecție și pază..
În nici un caz nu pichetează la dresorii străini care dețin, practic, tot ©IRCul Românesc (inclusiv controlul câinilor ăstora scăpați de sub control).

Mai mult, lumina aia palidă care-ar trebui să faciliteze apariția ©URcubeului cu miros de libertate e un reflector imens care ne ustură la ©URent.

 

E greu tare să observi ©IRCul Românesc cât timp nu devii sceptic la orice te înconjoară și continui să înlocuiești Biblia cu barjocura din Media pe același principiu idiot de "crede și nu certeta!"

Sursa foto: https://www.wall-street.ro/articol/Social/211480/animalele-salbatice-su…

Ideea din spatele ideii

Nonconformist, unic si sec. Asa sunt eu, asa sunt ideile mele, asa este si site-ul.

Traim intr-o lume nebuna, depravata si lipsita de identitate (in mare). Din moment ce omul are nevoie constanta de exemple, chiar daca nu-mi sta in fire, ii dau exemple.
Se poate si altfel, fara reclame, fara poze, fara spam. Sper doar sa nu-mi tastez sufletul degeaba pe aici.

Am primit mai multe recomandari sa-mi centralizez ideile intr-un blog. Sper sa-l rasfoiti, prezinta realitatea intr-un mod ceva mai diferit.
Nu am nevoie de comentarii la postari deocamdata, imi comentez destul de mult si singur. Fiti liberi sa folositi adresa din capul paginii.

Poate va deschide ochii unora, poate nu, eu imi fac datoria de om sa las ceva in urma.