Cautand pareri destepte..

Draga LinkedIN,
 

Candva, demult, la o lectie de psiho-pedagogie, doamna profesoara ne-a rugat sa ii dam exemple de feedback negativ. Au urmat tot felul de exemple.
Cand ne-a rugat sa-i aratam cel mai negativ feedback, Cristi (un coleg rebel) si-a luat rucsacul si a iesit in sictir pe usa fara sa spuna nimic.

De ce povestea asta?

Pentru a putea evolua, fiecare om are nevoie de un raspuns la actiunile sale. Actiunile din viitor sunt puternic influentate de feedback-urile din trecut/prezent.

Am inceput sa-mi astern niste idei intr-o forma neobisnuita, le-am prezentat pe Facebook, mi-am luat doza de feedback, insa trebuia ceva mai serios.

Te-am rugat, mai linkedIn, sa-ti dai cu parerea pertinent, asa cum mi te-am imaginat, la o munca gratis. E vorba de un proiect extrem de nou si nonconformist ( www.lsnserv.com )
De la tine, mai linkedIn, am avut in cateva ore aproape 200 de vizualizari de post si in jur de 30 vizite pe site.

Nu am primit nici un (alt) fel de feedback.

Cand ma uit in inbox vad ca am saptamanal minim 5 oferte de munca (sursa - bineinteles - linkedIn) extrem de atragatoare si frumos afisate.
Din atatia oameni destepti, cititi si cultivati, nu s-a gasit unul care sa-si dea cu parerea la (macar) estetica site-ului.

Cum crezi tu, mai linkedIn, ca voi mai citi atatea oferte de munca, cand singurul tau scop e sa iti vinzi produsul si atat?!
Cum crezi tu, mai linkedIn, ca voi mai privi pozele motivationale pe care mi le tot prezinti?

Ceva e gresit aici.

Te rog, mai linkedIn, sa iti descoperi si latura umana, ca pe mine ma pierzi.

 

Cu stima,
Un numar cu personalitate si nevoi umane

P.S.: despre factorii care au adus platforma asta la o mina de forta de munca (locul ala unde te duci sa sapi pana gasesti ceva valoros) iti voi spune alta data.
P.S.2: stiu ca e prea devreme sa ma plang de tine, dar nici eu n-am timp :)

___________________________________________________________________________________

 

LinkedIn feedback

 

Ideea din spatele ideii

Nonconformist, unic si sec. Asa sunt eu, asa sunt ideile mele, asa este si site-ul.

Traim intr-o lume nebuna, depravata si lipsita de identitate (in mare). Din moment ce omul are nevoie constanta de exemple, chiar daca nu-mi sta in fire, ii dau exemple.
Se poate si altfel, fara reclame, fara poze, fara spam. Sper doar sa nu-mi tastez sufletul degeaba pe aici.

Am primit mai multe recomandari sa-mi centralizez ideile intr-un blog. Sper sa-l rasfoiti, prezinta realitatea intr-un mod ceva mai diferit.
Nu am nevoie de comentarii la postari deocamdata, imi comentez destul de mult si singur. Fiti liberi sa folositi adresa din capul paginii.

Poate va deschide ochii unora, poate nu, eu imi fac datoria de om sa las ceva in urma.