Praf in ochi

'tu-i muica muma-sii, cum o aparut scandalul cu Kaufland si ungurii, ca bancile sunt lasate sa ne mulga in continuare..

Oare de ce nu vezi, omule, ca bancile sunt principala sursa a problemelor din tara noastra?!

Te duci, ca idiotul, singular, la nivel de om, de partid, de scandal, insa refuzi sa vezi ansamblul!

Pe vremuri puneai banii la CEC sa le cresti valoarea, ca se devalorizeaza la saltea, insa acum cu placere platesti la comisioane de iti dispar incet si sigur!

Nu mai e cofetarie, brutarie, aprozar in oras ca e chiria scumpa si si-o permite doar o banca sau o farmacie..

Cum te-ai simti in locul meu, sa ai un cont si un card la o banca la care-i platesti comision de intretinere, de retragere, de depunere, de card, de cont, de existenta, sa chemi un prieten sa-ti plateasca benzina ca nu iti merge cardul?
Dar sa iti sortezi de pe banda ultra-plina la hypermarket-ul uzual, ca nu-ti merge contul, dar ai cateva alimente pe care le poti achita cu bonuri de masa?
Dar sa nu iti primesti salariul la timp ca banca are probleme?
Dar sa iti platesti inchiderea unui cont in repetate randuri (exact) pe motiv de comisioane neplatite, de 10 ori suma pe care ai avut-o in acel cont?
Cum te simti cand iti zice (a 4-a oara cand incerci sa inchizi dracului acel cont) tanti aia cu unghii lungi si decolteu, ca mai ai de achitat cativa zeci de lei si sa revii peste 20 zile sa verifici daca s-a inchis de-a binelea?

Astea sunt fraude constante, noi suntem consumatori in teorie, nu suntem sclavi ai unor banci!
Bancile dicteaza orice (unele teorii sustin ca si starea vremii o dicteaza), noi vedem doar acciza la benzina cu cativa bani pe litru sau pretul painii..

Nu vezi ca un minut de intarziere cu plata esti inrosit in toate bazele de date si te umilesti pentru un credit camataresc?

Unde-i echitabilitatea?

Alegi ca un bebelus ce-ti serveste mass-media preferata, ca de tragi un ochi in plus si in celelalte surse iti pica orgoliul de ti-l invineteste!

De ce te doare, ma, de un partid si de 2-3 persoane, cand institutiile sunt reinventate sa ne subjuge?!
De ce iesi in strada, idiotule, pentru ca se mai limiteaza abuzurile in justitie, cand ATATEA alte belele sunt si-s ATAT de grave?
De ce iesi, ma, obligat de media, pentru un scop anume, cand tu trebuie sa iesi singur, constient, manios, sa spui TOT ce nu e bine!

La BNR cine-si permite sa protesteze?
A fost un militar la o banca oarecare, jefuit de Politie ca nu are voie sa isi spuna off-ul garantat prin constitutie..

O sa ne mance dracii..

Ma gandeam la un design de pancarta, insa va iesi in stil caiet si e mai greu de implementat si mai greu de carat in Piata.

Ideea din spatele ideii

Nonconformist, unic si sec. Asa sunt eu, asa sunt ideile mele, asa este si site-ul.

Traim intr-o lume nebuna, depravata si lipsita de identitate (in mare). Din moment ce omul are nevoie constanta de exemple, chiar daca nu-mi sta in fire, ii dau exemple.
Se poate si altfel, fara reclame, fara poze, fara spam. Sper doar sa nu-mi tastez sufletul degeaba pe aici.

Am primit mai multe recomandari sa-mi centralizez ideile intr-un blog. Sper sa-l rasfoiti, prezinta realitatea intr-un mod ceva mai diferit.
Nu am nevoie de comentarii la postari deocamdata, imi comentez destul de mult si singur. Fiti liberi sa folositi adresa din capul paginii.

Poate va deschide ochii unora, poate nu, eu imi fac datoria de om sa las ceva in urma.