• Pastreaza distanta, ca te sparg!

  Pe drumurile patriei circula nestingheriti o puzderie de inconstienti mai toxici decat cianura. Tu stai asa, frumos, la vreo 30-50 metri distanta si te uiti la ei..
 • Vanatoarea de like-uri -> COOLtura

  Avem doi copii pe care-i ferim cat de mult putem de incultura.

  Citind asta, un coleg m-a intrebat ce inteleg eu prin incultura. Buna intrebare, sa-i vedem raspunsul..
   

 • Subiect sensibil: hrana

  Ai nevoie de hrana sa supravietuiesti: o prepari, o aranjezi, te bucuri de ea, o cauti tot timpul, o sortezi, o alegi, o categorizezi, faci tot felul de chestii cu si despre ea. De ce e sensibil subiectul hranei? Totul e bine pana cand: nu ai incredere in calitatea alimentelor; nu o gasesti cand ai nevoie; difera hrana ta de hrana altuia; te obliga cineva.
 • ..quality control..

  Sunt ganduri personale. Jur ca respect orice fiinta vie, detest partial, inteleg in mare masura, etc. Vorbim despre calitati aici: cele cu care te nasti (sau nu); pe care le poti dori (sau nu); pe care le poti dobandi (sau nu); pe care le poti considera calitati (sau nu)
 • Ma plang si eu de mine

  Se plange lumea de mine ca fac prea multa politica (mai nou am fost acuzat de intoxicare). Simt nevoia sa ma explic (de fapt sa urlu, ca simt ca bubui). **Malu’cu’cioate**

Ideea din spatele ideii

Nonconformist, unic si sec. Asa sunt eu, asa sunt ideile mele, asa este si site-ul.

Traim intr-o lume nebuna, depravata si lipsita de identitate (in mare). Din moment ce omul are nevoie constanta de exemple, chiar daca nu-mi sta in fire, ii dau exemple.
Se poate si altfel, fara reclame, fara poze, fara spam. Sper doar sa nu-mi tastez sufletul degeaba pe aici.

Am primit mai multe recomandari sa-mi centralizez ideile intr-un blog. Sper sa-l rasfoiti, prezinta realitatea intr-un mod ceva mai diferit.
Nu am nevoie de comentarii la postari deocamdata, imi comentez destul de mult si singur. Fiti liberi sa folositi adresa din capul paginii.

Poate va deschide ochii unora, poate nu, eu imi fac datoria de om sa las ceva in urma.